10/1/09

Còmplices del terror!!!

Copio d'un altre blog, el Cat-Israel. Es tracta de la manifa a Barcelona, del 10.01.2009. Aquest post servirà per no perdre la memòria

No sé quantes persones eren a la manifestació d’aquesta tarda a Barcelona. No ho sé per què era Shabat i la veritat és que se me’n refot força. Ja vaig veure ahir com es gastaven els diners que havien d'anar al seu poble amb crear odi a Catalunya. Hem vist altres vegades manifestacions així, i segur que en veurem més. Sabem que els qui donen suport al terror solen cridar més que els qui ens mantenim fidels a la veritat. No ens ha de fer por, ara ja no.

No ha estat mai fácil ser amic dels jueus. Sempre ha estat més fàcil ser de la banda dels qui "escupinaven". Ningú s’encarregarà de comprovar si el que han dits els diaris és cert o no: "si són jueus ,alguna cosa han fet , diu que deien abans de la Guerra". Ara ho tornem a sentir. Avui no és fácil ser amic d’Israel. No és gens fácil. Per això cal donar-vos les gràcies, una i mil vegades.

El senzill, el fàcil és apuntar-se al cantó dels miserables, de la demagògia; dels qui són la llopada que es llança sobre la veritat per amagar-la… Aquesta manifestació, abans de que hi hagués Israel, hagués acabat amb un progrom; n’estic segur. No volem dir amb tot això que totes les persones que han anat a la manifestació hi hagin anat de mala fe; però al menys les que us referiré ara; sí. Segons els seus partits polítics hi han assistit; i són personatges publics que tenen el deure de vetllar pel bon govern de Catalunya si que hi han anat. S’han barrejat amb gent que cridava "mort a Israel", amb imitadors d’islamistes que es treien la sabata, amb gent que exultava odi; s’han barrejat amb els qui donen suport al terrorisme islàmic. Ho han fet, ja sigui per que s’ho creuen , o per que pensen que els pot donar més vots; tant hi fa, és igual de miserable. No és la primera vegada que es veu al món dirigents miserables així –en recordeu?-; però al menys diguem-ne el nom i guardem-ne memòria d’ells i dels seus partits:
Pel PSC_PSOE
Maria Badia, Secretària de política internacional
Joan Ferran, Portaveu adjunt del Grup Socialista al Parlement de Catalunya
Carme Figueras, Portaveu adjunt del Grup Socialista al Parlement de Catalunya
David Pérez, Portaveu adjunt del Grup Socialista al Parlement de Catalunya
Per ERC
Joan Ridao, Secretari General
Joan Tardà, Diputat al "Congreso de los Diputados de España"
Anna Simó, Portaveu al Parlament de Catalunya
Per ICV

Joan Saura, Conseller d'Interior, Participació y Relacions Institucionals de la Gneralitat de Catalunya
Joan Herrera, Secretari General
Jordi Guillot, Vice-president d'ICv
Per EUA
Jordi Miralles, Coordinador General

Per CiU
Angel Colom, President del Sectorial d'Immigració de CDC i Fundació Catalanista i Demòcrata "Trias Fargas" , Projecte "Casa gran del Catalanisme"


I és clar com que el Conseller d'Interior anava a la manifestació, aquesta ha estat escoltada pels Mossos d'Esquadra.


En declaracions als periodistes Joan Saura ha "exigit" al president del Govern Rodríguez Zapatero, que cridi a consultes l'ambaixador d'Israel a Espanya per exigir literlament el cessament del "genocidi" de Gaza ( es pot ser més cínic?). També ha assegurat en nom del Govern de Catalunya que aquest no té "cap acord comercial amb Israel", sinó que prioritza "ajudes importants de cooperació amb l'Autoritat Palestina" i és que cal tenir "la parròquia" ben contenta.



Però mireu aquesta fotografia gentileza del Forum Catalunya-Israel

No és Gaza ni Teheran, és aquesta tarda a Barcelona. Segons el Bloc catalunya-Israel la imatge és darrera la pancarta que encapçalava la manifestació amb Joan Saura i la resta de polítics anteriors. Un jove ensenya i exhibeix una pistola amb impunitat i sense ser detingut pels Mossos que eren darrer el Conseller

GRAVÍSSIM, AIXÒ VOL PER BARCELONA AQUESTA GENT!!!

Hem de tenir por els jueus de Barcelona?

Gent vestida com els terroristes suïcides corejats per la gent:

Pancartes i cartells contra els jueus

Ningú demanarà que cessin el Conseller?
Avui tota aquesta gentota ha contribuït a enfortir la banda criminal islàmica Hamàs. Han generat odi a Barcelona. Han ensenyat pistoles. No s'han acostat a la Pau. Cada un és el reflex d'un nen, una dona, un "shahid" que en nom del terrorisme islamista serviran d'escut al terror. Són morts que cal apuntar-los a les seves accions, són els morts que avui han fet servir en la seva miserable propaganda, per això en són còmplices.
Després que algú ens expliqui la "comèdia" d'aquesta gentota amb temes com l'Holocaust...


ENSENYEU AQUESTES IMATGES A TOTHOM, expliqueu que és Barcelona!!!