25/6/10

Un xicot d'Israel

Copio d'un blog de Reus:

El soldat d'Israel

Des del primer dia del segrest, no m'ha marxat del cap, l'he tingut cada dia present. Tots els que heu passat per aquí l'heu vist. Sigui perquè és de l'edat de la nostra filla, sigui perquè tenim amics israelians amb fills a l'exèrcit de la mateixa edat...
És increïble el dolor que podem aguantar els éssers humans. Tots, quan pensem que la vida dels nostres fills pot estar en perill, tenim una mena de cobriment de cor, de sobresalt, se'ns estripa quelcom molt endins; imaginem que no ho podríem suportar... i és veritat. Em vénen al cap els pares del soldat Shalit, els passa tot això de veritat, no és només un pensament. Fa quatre anys que lluiten per recuperar el seu fill i dóna tota la impressió que l'"esperança" de veure'l viu els dóna forces per seguir.
I sé que tots els joves d'Israel el tenen present, hi pensen, no menys que en d'altres companys que han perdut en les guerres contra Hisbol·là i Hamàs. És dura la vida dels joves a Israel. Ara bé... no us penseu que ploren, no! viuen! que la vida és el principal valor que tenim i cal que la defensem.

Lehaim! i que tinguem el soldat Shalit en els nostres pensaments.

"Durant quatre llargs anys, el nostre fill Guilad, un jove de carn i ossos, que té ara 23 anys, ens ha demanat un crit silent des dels soterranis foscos de Hamas, un crit silent però ressonant. Demana una sola cosa: 'Restaurar la meva llibertat que em van robar fa quatre anys' "(Noam, el pare de Guilad)


El proper diumenge, el 27 de juny, cap a les 12 del migdia, davant del monument a la Constitució dels Jardins del Museu de Ciències Naturals, cap de cantó del carrer Vitruvi i el passeig de la Castellana, a Madrid, hi ha convocada una trobada per recordar que fa quatre anys que en G. Xalit roman segrestat.

Avui, 25 de juny, es compleixen quatre anys del segrest del soldat israelià Guilad Xalit per part del grup terrorista palestí Hamàs. En la seva captura van morir dos dels seus companys, el tinent Hannan Barak i el sergent Pavel Slotzker.
Després dels últims esdeveniments ocorreguts a Israel per la tràgica mort de diversos activistes 'pacífics', gràcies a la manipulació informativa, l'Estat d'Israel està en el punt de mira de crítiques i odi a nivell mundial. Ens hauria de preocupar netejar aquesta imatge difamatòria de l'únic país democràtic de la regió.
Ara més que mai tenim l'obligació de sortir en ajuda d'Israel. Ens necessita igual que necessitem de la seva existència. Hem de manifestar públicament tots els que donem suport les decisions d'un govern que vetlla per la seguretat dels seus ciutadans.

Si llegeixes aquest blog, passa aquesta informació a tots els teus amics, per a què hi assisteixin. E-mail, SMS, Facebook, Twitter, etc...

Si tens qualsevol dubte pots escriure a juanjose@shariber.com